Nakon pet godina, ponovo su nas pogodile katastrofalne poplave, koje prijete velikom dijelu zemlje. Najkritičnija situacija je u Republici Srpskoj, a vožd s Vrbasa se danas oglasio, te objelodanio razlog zašto su nas ponovo zadesile.

Naime, ono što on kaže jeste da je opozicija sredila poplave kako bi destabilizovala mir i blagostanje u Republici Srpskoj.

“Ovo je sve produkt onih lešinara iz opozicije. Mladen Ivanić i oni njegovi puleni su petokolonaši, izdajnici srpskog roda i Republike Srpske. Pa on je imao ambiciju da pristane i potpiše pristupnicu u NATO savez, šta očekivati od takvog čovjeka?! A onaj njegov pijun Stanivuković je glavni izvršilac radova. Sjećate se kada je snimao klip o izljevanju vode po cesti?! Tada je sabotirao kompletna korita rijeka, saobraćajnice i kanalizacione odvode, te pripremio teren za ovo danas. Oni ruše našu infrastrukturu, koju mi vrijedno gradimo decenijama. Ali autoput neće oštetiti, ne može voda doći do njega. Ne postoji način da me svrgnu s vlasti, to neka im bude jasno! Sve što rade ići će samo na štetu naroda, ja ću ostati gdje jesam. Taman sam podigao jednu finu, primamljivu, ratnohuškačku klimu među narodom, te podigao tenzije kakve nisu bile početkom devedesetih, da bi mi oni sve to porušili jednim potezom! Sramite se svi, od Govedarice, preko Ivanića do Stanivukovića, sram da vas bude! Nikada nećete biti ja, odustanite”, poručio je Dodik na kraju svog obraćanja.

Podsjećamo na nedavnu vijest našeg portala, da je čak zastava RS-a iz Predsjedništva morala reagovati, te pomoći lokalnom stanovništvu.