Poznata starleta Kim Kardashian u pogon je pustila treću kolekciju suza mučeničkih zbog napada na nju u Parizu.

Podsjetimo, u oktobru prošle godine Kim se u sobu upali maskirani pljačkaši koji su je držali na nišanu, zavezali i potom zatvorili u kupatilo. Ukraden joj je nakit vredan 10 miliona dolara, ali strah koji je preživjela rezultirao je neobjavljivanjem na društvenim mrežama i medijskom prisutnošću od 5430%.

Kako su prva i druga kolekcija suza pred kamerama bile iznimno uspješne, te generirale oko 100.000 novih pratilaca na Instagramu i Facebooku, Kim se odlučila da pusti i treću kolekciju.

“Ovaj napada je nešto strašno, ali kako kažu, svako zlo za neko dobro. Ja sam se tu malo isprepadala, poslije glumila stresove i tako to, a mediji su svaki korak propratili. Nisam mislila da se može postati popularnija na društvenim mrežama, tako što prestanete biti aktivni na društvenim mrežama he he. Izgleda da je sve moguće kad ste Kim Kardashian he he”, rekla je Kim.

Od ove treće ture se očekuje nešto manji promet, nego od prve dvije, no, kako kaže Kim, što ne iskoristiti i iscuclati koliko se može iz jedne stvari. Kad stvari malo opadnu, vratit će se na promoviranje guzice.

No, ukoliko se ova kolekcija pokaže uspješnijom, planira se serijal kolekcija suza i plakanja zbog napada u Parizu koji će biti dostupan televizijama za otkupljivanje prava na emitovanje.

Također, postoje određene spekulacije da će, zbog svog uspjeha, biti pozvana kao vanredna profesorica u školu za narikače od Beyonce i Adele.