Poznata bosanskohercegovačka on&off veza ponovno šokira. Nakon medijskih prepirki i prozivki, prijetnji nepozivanjem na rođendan, poziva na povlačenje iz politike, naša redakcija došla je u posjed šokantnog Viber razgovora između Bakira i Fahre. Razgovor je u potpunosti autentičan, a screenshot je napravio sam Fahrudin koji nam je potvrdio autentičnost razgovora.

”Istina je. Pitao sam ga to, a ostavio mi je seen. Evo od jučer ne odgovara, gledao sam stalno njegov kontakt, piše da je bio online i poslije, što znači da je namjerno izignorisao. Meni je to nedopustivo za jednog ozbiljnog političara, ali šta ja tu da radim, to više govorio o njemu, nego o meni.”, kaže Fahrudin i dodaje: ”Stavio je i story na Instagram, znači ne može se izvlačiti da nije imao vremena ili da mu se telefon negdje sam konektovao, pa da zato piše da je bio online.”

Komentar Bakira Izetbegovića nismo uspjeli dobiti, ali je situacija definitivno iz potencijalne lažne uzbune prešla u alarmantno stanje. Šta ovo donosi BiH politici i kako će se odraziti na građane, sami Bog zna, kako kaže Fahro.

bake i fahro