Muškarci su jednostavni, zna se kako rade. Zna se i šta žele. Žele sedam stvari:

 

Ženu koja pušta muškarca da bude glavni

Tipa, ako vi vozite, pustite njemu da vam govori kada trebate prebaciti u koju brzinu. Ovo je samo banalan primjer, koji se dalje treba aplicirati na sve životne situacije, odluke koje trebate donijeti o svom tijelu, odluke koje trebate donijeti o zajedničkom životu, odluke o vašem novcu, karijeri, pravnim poslovima, moblinim računima, itd.

Ženu koja zna gdje joj je mjesto

Moderan muškarac želi ženu koja zarađuje za sebe, autonomna je, ali također je i brižna i požrtvovana. Nema drugog načina da se briga i požrtvovanost pokažu doli tradicionalni, kako su to naše bake radile: kuhanje, čišćenje, ti mali ženski znakovi pažnje.

Ženu koja je spremna da ne posjeduje svoju imovinu

Ovo je olakšavajuća okolnost za vas. Neka on kupi stan, auto, vikendicu, a vi se potrudite da ih zadržite.

Ženu koja sama zna da kaže da ne zna

Čak i ako znate nešto, pitajte svog dragog da vam objasni, to će ga načiniti da se osjeća moćnijim i osigurat će vam jednostavniju budućnost.

Ženu koja se deklariše kao feministkinja, ali ustvari nije

Svi muškarci vole kada se žena doima jakom, ali isto tako vole da vas na kraju dana mogu zagrliti, utješiti, pokazati vam smjer u životu, promijeniti navike, staviti na mjesto i utući ako treba.

Ženu koja se obraduje svom muškarcu kao i njegov pas

Zamislite kako bi vi bili sretni da ste muškarac i da dođete kući, a tamo vas čeka Rex koji piški od sreće i vesela supruga koja će vas zagrliti, poljubiti, izuti, a onda i obrisati nered iza Rexa.

Ženu koja stvari za odrasle drži za sebe

Kao što smo rekli, muškarci su jednostavna bića, ne trebaju im smaranja sa odlukama i razgovorima o vezi i emocijama. Samo ih pustite da rade šta su navikli i prilagodite se tome.