Predstavnici UG  “Ćune i piva” objavili su protekle sedmice rezultate opsežnog istraživanja o tome šta tačno muškarce nervira u krevetu kod njihovih nježnijih polovina, te kakvi ih to tipovi žene u krevetu ne privlače. Šatro info vam donosi pregled nekoliko osnovnih zaključaka iz istraživanja.

Mrtva riba – “Ovo je tip žene koji legne, raširi noge i ne proizvede nijedan zvuk pa narednih deset minuta moram da kontam je li dobro, je li živa, je li se nešto desilo, smrde li mi noge i na kraju ako i uspijem da završim posao to je na jedvite jade. Doduše ovakve mi obično na kraju kažu da im je seks bio najbolji u životu, ali više ih ne nazovem, Kraljice hajd i ti malo sarađuj, ne mogu sve sam. Mislim mogu, ali mogao sam to i kući sa desnicom.

Divljakuša – Okej, nemoj biti mrtva riba i nemoj ne proizvoditi niti jedan zvuk, ali nemoj ni divljati okolo da te tri mjesne zajednice čuju. Mislim jesam ja dobar, ali nisam toliko dobar da se dernjaš toliko. Ono, komšije će pomisliti da koljem nekog gore na spratu.

Dlake + miomiris – Okej, okej, okej, možeš furati feminizam i ne mora sad to biti iz korijena izvađeno, ali kraljice podšišaj bar malo. Bit će lakše meni da ti nađem dijelove koje trebam, a i tebi da više uživaš. Neću baš da mi vire dlačice iz zuba kad završim sa lizanjem. O lošoj higijeni neću ni da govorim, brate imam kupatilo, idi tamo ako nisi stigla prije i bar se tušni ili podaperi da ne padamo u nesvijest.

“Nemoj po kosi, faci, meni, odjeći” – Okej u sekundi kad treba da svršim šansa da ću imati mogućnost da pogodim pravi centimetar koji mi u tom trenutku vičeš na uho je pravo mala. Pogotovo ako se fokusiram da svršim, nemoj odmah da vrištiš i govoriš “fuuuj ne u kosu”. Ono naravno da neću, znam da nije najugodnija tekućina ali brate nije ni kiselina.

Pazi mi na … (odjeću, štrample, haltere) – Vidi kraljice srca moga, ako ćeš obući tange/haltere/one čarape neke i planiraš da ti prije i poslije seksa izgledaju isto onda ih nemoj ni oblačiti svega ti. Pogotovo ako ćeš se sve vrijeme namještati i paziti da im se nešto ne desi i opominjati me da se ne naslanjam. Radije budi samo gola.