Ako ste u vezi, pretpostavlja se da ste u njoj sređena, lijepa, ugodna polovica sa manikurom, pedikurom, tajno obavljenom depilacijom, šminkom, frizurom i oku ugodnom figurom koja uglavnom više šuti i radi više nego što priča.

Oni rijetki trenuci u kojima žena u vezi leži, su trenuci nakon noći provedene zajedno, tojest, jutarnji trenuci kada se oboje krmeljavi budite. Osim što vi sebi ne smijete dozvoliti da se budite krmeljave, to bi bio smak svijeta svima. Zato vam mi donosimo savjete kako da, kada vam se dragi probudi, izgledate kao novi, sjajni BMW.

Prvi i osnovni savjet je da se probudite prije dragog. Navijte alarm na neku muziku za koju znate da vaš dragi ne može čuti (morate to testirati prije, u raznim situacijama, naša je preporuka da probate sa Adele), probudite se i tiho izađite iz sobe. Ako vas iz sna priupita, đe ćeš to, samo mu recite da sanja, ili da se idete presvući u ljepši veš, zbunite ga, uglavnom.

Drugi savjet je da odete u toalet, gdje ćete se prvo umiti, i oprati zube dva puta. Onda je vrijeme da se istuširate i obrijete. Nema veze ako ste se obrijali dan prije, ponovite da vam noge budu top glatke. Ruke isto obavezno obrijte, čak i ako vam se ne vide dlake. Možete se namazati kokosovim uljem poslije toga.

Treći savjet je da stavite parfem. Ovo morate uraditi pola sata prije povratka u sobu, da malo izlapi, da ne bude ofirno, da ne izgleda kao da ste se sređivale za povratak na krevet. Malo se razmašite nekim novinama da prije prođe. Frizuru naravno također treba dotjerati, u fazonu messy chic-a, ali da se ne primjeti ni to.

Nakon svega ovoga, ne ostaje vam još puno vremena dok se dragi ne probudi. Ono što sad možete uraditi je promijeniti veš, obući grudnjak da vam cice izgledaju predobro, i još jednom oprati zube, i dobro isprati vodom, da on ne primjeti nikakav miris.

Peti savjet je da se tiho uvučete nazad u krevet, i pravite se da spavate. Osluškujte kad se dragi probudi, i onda se pravite da se vi tek budite, tako prelijepa i prirodna izjutra.