Udruženje sponzoruša Hanči i opet najljepše organizuje pripremni seminar za sve mlade i lijepe djevojke koje za vrijeme trajanja Sarajevo film festivala žele da pronađu sponzora u okviru sarajevske elite. Seminar će biti održan vikend prije Sarajevo film festivala u hotelu na Ilidži.

Prema prvim informacijama, više od 50 djevojaka iz cijele BiH se prijavilo tokom prva dva dana od otvorenja prijava. Učesnice dolaze iz svih dijelova Bosne i Hercegovine, a jedini preduslovi za prijavu je da budu lijepe, visoke i da trenutno nemaju sponzorski ugovor ni sa jednim političarom u našoj državi.

“Znate kako, vidim svoju sestru koja je završila faks na vrijeme, udala se iz ljubavi, radila neke mizerne poslove jer se nije mogla zaposliti u struci i na kraju je taj njen muž prevari s nekakvom što se preko veze u Telekomu zaposlila. A kao iz ljubavi se uzeli. Ma jok, ovo s ugovorom i sponzorima je najbolja stvar, ako si imalo pametna i iole okej izgledaš nabaviš sebi oženjenog starijeg lika i sve torbice, putovanja i svi računi za struju, vodu i telefon nestanu bez da si ikome morao platiti da te igdje zaposli. Ili da nešto sad se lomiš i učiš pa da te šef s dva osnovne lupa po dupetu, e zato sam se ja prijavila za seminar” – izjavila je za naš portal jedna od učesnica seminara koja je iz očiglednih razloga željela ostati anonimna.

“Sponzoruše nisu neke tamo lijeve glupače koje samo hoće da imaju puno stvari bez rada. One ulažu u sebe jako mnogo, plaćaju profesionalne šminkere, frizere, pedikir, manikir, depilacije, masaže, skupe parfeme, a sve to da bi bile lijepe i poželjne. Možda kad bi i ostale žene umjesto što vise nad šerpom i gledaju Sulejmana Veličanstvenog probale da budu privlačne svojim muževima, tad sponzoruše ne bi imale posla. Ovako im se zapravo trebaju zahvaliti što se muževi vraćaju sretni kućama” – izjavili su iz “Hanči”.