U ovom trenutku najpopularniji, mega popularni reperski dvojac Džala Brat i Buba Koreli najavili su da će Novu godinu dočekati u Beogradu nastupajući uz prepoznatog i precijenjenog bega kafana Acu Lukasa. Ova vijest primljena je u BiH sa oduševljenjem, te su momentalno sve karte u Areni, ali i u okolnih nekoliko desetina naselja prodate, a skoro svaki građanin Bosne i Hercegovine ima u planu da ide u Beograd i tamo dočeka Novu godinu.

Činjenica da skoro četiri miliona ljudi ide na koncert popularnih pjevača nije ono što je šokiralo javnost. Naime, kako Šatro.info ekskluzivno saznaje, čak i pjevač Dino Merlin Čarobnjak planira da ide na ovaj doček koji se jednom u sto godina obilježava.

“Istina je, uhvatili ste me, planiram da idem na koncert ovog dvojca. Šta ja tu mogu? Razapnite me ali ja gotivim njihovu muziku pravo i generalno jako brzo je zapamtim. Da me nije stid i da realno znam ja bih njihove pjesme pjevao i na svojim nastupima. Vidite kako se uklapa, krenem od Moj je život Švicarska, pa dodam ONA EEE UBILA MOJE SNE, MOJE SRCE, MOJU DUŠU… Vjerujte mi, momci znaju šta rade i bit će uživancija slušati ih, a s druge strane imat ću priliku da posjetim Beograd u kom nisam bio od svoja prošla tri koncerta koja su se desila ono nakon što sam rekao da neću nikad pjevati u Beogradu. Elem, Beograde, vidimo se za Novu godinu, pripremite mi svoje nekretnine za kupovinu”-izjavio je Čarobnjak, Dino Merlin, u razgovoru za naš portal.

“Beograde vidimo se 31. decembra u Stark Areni. Gori sve, svaka riječ je suvišna, čast nam je uz vrata dijeliti binu i zajedno sa vama ući u nadam se najljepšu godinu do sada. Vidimo se!”, napisao je Jala Brat na svom Instagram profilu.