Nakon što je hit “Bela ciganka” postao himna svih elitnijih klubova u gradu, Stoja je stekla veliki broj novih obožavatelja i obožavateljica, te je postala aktivnija na društvenim mrežama kako bi bila što bliža svojim fanovima. No, kako to obično biva, Stoja se susrela sa pojavom sa kojom se susreću mnogobrojne svjetske zvijezde ali i obične djevojke iz kvarta. Naime, u njen inbox su počele pristizati nemoralne ponude i golišave fotografije raznih osoba koje ona ne poznaje, a koje sebi daju za pravo da se ovako pozdravljaju i predstavljaju.

Naime, kako smo saznali, Stoja svakodnevno dobiva veliki broj privatnih poruka, a pored poruka podrške, upita za gostovanja, i kreativnih crteža stižu joj i ozbiljne izjave ljubavi, ali i fotografije spolnih organa s porukama što bi joj taj netko sve želio raditi u krevetu.

Potaknuta sve većim brojem poruka koje joj se ne sviđaju budući da je dugi niz godina u sretnom braku, pjevačica je na Twitteru napisala: “Ono kad te neko hejtuje sa bljuvotinama i slikama penisa, a ti mu pogledas profil i vidis ga sa porodicom, malom decom, slavskim kolačem…”

“Ovim činom želim upozoriti sve mlade djevojke da znaju kakve sve likove mogu sresti onlajn, ali želim apelovati i na likove da ni meni, a ni drugim ženama, ne šalju ničim izazvane slike penisa. Dakle, ako ti ga nisam tražila, ne želim da ga vidim, pa mi ga i ne šalji. Ono šta na to da ti odgovorim, slatkiš, baš je lijep?”