OVAN – U narednom mjesecu čuvajte svoje živce. Ne treba svaki put da popizdite kad nešto nije po vašem i da lemate glavom kroz zid. Mislim, možete, ali osim što ćete iznervirati ljude oko sebe, ništa puno nećete postići. Chill, sve će biti ok. Popij čašu vina.

BIK – Da vas ne bi sekirali, sve će biti stabilno, nikakvih promjena oko vas, veza, zdravlje ljubav, sve će stagnirati i ostati na istom koliko god dugo vi to željeli. A kad poželite da se nešto promijeni, promijenit će se. Fakat.

BLIZANCI –  Sve vaše ličnosti će biti sretne u narednom mjesecu. Koliko će ljudi oko vas biti sretni, to vam ne možemo garantovati, ali vi ćete biti baš sretni.

RAK – Iskulirajte, popijte pivo, otiđite u kafanu, uradite nešto, po vašim standardima, ludo. Pitat će vas starost gdje vam je bila mladost.

LAV – Bliži se mjesec ka ćete biti i vi u centru pažnje (opravdano). Bilo bi lijepo da se ne laktate za pažnju uvijek sa svim ljudima koji vas okružuju ali Bože moj, svi oko vas su se pomirili a uvijek morate biti najpametniji, najbolji i najglasniji u društvu.

DJEVICA – Pokušajte skontati ovaj mjesec da nije sve u čistoj kući i poslušnoj djeci. U narednom periodu ćete pustiti nastranog sebe da izađe na površinu i suđe opere sat nakon ručka, a ne iste sekunde nakon. Bravo vi! Napredujete!

VAGA – Vi ste previše čudni i nama strašni da bismo vam savjetovali nešto. Laganini vi sa tom vašom super stranom i nek nam je Bog svima na pomoći kad pustite mračnu stranu u septembru.

ŠKORPION – Pokušajte da neke moralne vrijednosti inkorporirate u svoj život. Ne mora to biti nešto puno, ali ovaj mjesec bi bilo super da ne skačete preko mrtvih tijela do uspjeha. Pazite na zdravlje, treba nekad i voćku pojesti.

STRIJELAC – Ovaj mjesec ćete biti mirniji nego inače što će vašem partneru biti sumnjivo pa postoji mogućnost da vam skrati lanac kojim vas drži vezanog u podrumu. Nemojte uvijek misliti da to zaslužujete.

JARAC – Čeka vas veliki poslovni uspjeh zbog kog ćete porodicu morati staviti malo u drugi plan. Nemojte paničariti, poslom ćete nakratko biti zatrpani i neće vam porodica puno patiti. A ruku na srce trebate stvarno nekad i njih pustiti na miru.

VODENJAK – Ovaj mjesec ćete probušiti neku novu rupu na tijelu, kupiti novi mobitel i biti neshvaćeni. Treba nekad i posao naći, a ne samo praviti se da radiš protiv sistema time što postojiš i živiš na račun roditelja.

RIBE – Ovaj mjesec ćete biti manje emotivni nego prošli. Kada pojedete sladoled trebat će vam samo tri dana da se odvojite od ostatka celofana. Bravo, napredak.