OVAN – Mogla bi vam izgorjeti vikendica na planini ako je imate. Ako je nemate, mogla vi izgoriti vikendica nekome koga poznajete na planini. Ako ne poznajete nikoga, osluškujte stvari oko sebe, nekome će definitivno izgorjeti vikendica na planini. Doduše, nećete se pretjerano sekirati, koji god od scenarija da se desi.

BIK – Da vas ne bi sekirali, sve će biti stabilno, nikakvih promjena oko vas, veza, zdravlje ljubav, sve će stagnirati i ostati na istom koliko god dugo vi to željeli. Znamo koliko ne volite da se nešto mijenja ili da šta riskirate.

BLIZANCI – Zaboravit ćete novčanik kod prijatelja, ali od drugih obveza nećete stići da ga pokupite danima. Za to vrijeme pokušajte piti čaj, jer je moguća blaža upala mokraćnih kanala i peckanje tokom pišanja. Ili je ipak triper što se pokupili kod onog prijatelja kod kojeg ste ostavili novčanik. Da, to vam je inače ljubavnik. Joj, s vama se nikad ne zna.

RAK – Opet ćete biti emotivni kao i uvijek, gledati da se šta u kući ne pokvari, da su odnosi okej. Klasični dosadni život vas očekuje i ove sedmice, eventualno bi se mogli iznenaditi nekim novim lakom za nokte s popusta u DMu ili uzeti six pack, povući se u sobu i kontemlirati život, odnose i emocije.

LAV – Izađi, zabavi se, iskuliraj. Dobro te više s opsjednutošću da sve izorgainzuješ na vrijeme.

DJEVICA – Velika dilema je pred vama. Najbolje ćete je riješiti tako što ćete napokon prestati biti sitničavi detaljisti, obući bilo koji džemper i napokon izaći iz kuće i krenuti na posao.

VAGA – 12 maraka. Eventualno 12 ipo.

ŠKORPION – Odnosi sa porodicom bi se mogli popraviti. Ali neće. Zbog vas. Znate i sami zašto. Valjalo bi nekad ne biti toliko tvrdoglav i ne ponašati se prema ljudima kao prema stvarima.

STRIJELAC – Opet ćete pretjerati s pićem. Kao i svake sedmice. Kao i svaki dan doduše. Pauza bi vam dobro došla. Ali ne mislimo na pauzu od 2 do 5. Već kao na pauzu od jedno mjesec ili dva, neki možda i koja godina ne bi bila loša.

JARAC – Još uvijek nam nije jasno zašto čitate horoskop ako ste jarac. Svakako ste beznadežan slučaj.

VODENJAK – Šta god da ovdje piše vi ćete drugačije. Samo nek je mimo svijeta. Zato nećemo ništa ni pisati, pa se pojedite od znatiženje. I nemojte zvati, molimo vas.

RIBE – Morat ćete birati između posla i sastanka s partnerom. Bukvalno, kad završite s poslom, imat ćete slobodno sat vremena da odlučite i izaberete gdje ići s partnerom na sastanak.