Inspirisani novim nabavkama ministra Daneta Maleševića, uprava Srpske Demokratske Stranke odlučila se za kupovinu novog vozila Mitsubishi Pajero kako bi mogli odpočeti visinske pripreme i kondicione treninge za smjenu Milorada Dodika, najavljenu za dolazeće izbore.

Prijedlog za kupovinu novog vozila, koje će koristiti kondicioni treneri tokom pripremanja članova SDS-a na planini Tari krajem ove godine, stigao je od Aleksandre Pandurević, predstavnice u državnom parlamentu i članice Generalnog odbora SDS-a.

“2018. godina će biti jako značajna za Srpsku, i mislimo da je napokon stigao izborni ciklus gdje ćemo zbaciti Dodika sa njegovog trona. Ipak, naši članovi još nisu u fizičkoj spremi potrebnoj da nadigraju SNSD-ovce, tako da ćemo morati organizovati visinske kondicione pripreme u rehabilitacionom centru na planini Tari, a za ovo nam treba terensko vozilo.” objasnila je Pandurevićeva ovim povodom.

Mitsubishi Pajero posebno je popularan za upotrebu tokom treninga na planinskim treking stazama, obrazložili su na naš upit najveći eksperti za terenska vozila u Srpskoj  iz Lovačkog saveza RS-a.

Početak kondicionih treninga za odabrane članove SDS-a najavljen je za prvi septembar, a trajaće, u tri ciklusa, sve do početka izbora.