Nakon što je prošlog mjeseca u produkciji Tanisa Danovića snimljen prvi bh. pornić koji ima, naravno, ratnu tematiku, do našeg portala je došla vijest da se snima i drugi pornić u BiH!

Naime, nakon oštrih kritika koje je Šatro uputio filmskoj industriji budući da je porno industrija najnerazvijenija grana industrije u BiH, Tanis Danović je počeo punom parom pripremati snimanje nastavka.

Kako Šatro neslužbeno saznaje, tema drugog pornića je put naivnog i nevinog, tek punoljetnog mladića kroz zavrzlame i prepreke općinskih šaltera gdje upoznaje sredovječnu ženu koja mu pokaže šta je to dobra orgija, udaranje pečatom po guzi, vraćanje nekoliko puta vani/unutra u jednom danu, izdržljivost i psihička stabilnost. Sve to uz primjesu sado-mazo fazona, upotrebu loptice za usta i seksa na šalteru. Vrijeme radnje je 2017. godina u periodu šalterskih pola sata pauze koliko film i traje.

Podršku izradi ovakvog projekta pružila je i Općina Novo Sarajevo u čijim prostorijama se trenutno odvijaju pripreme za snimanje ovog filma.