Oprah Winfrey, najpoznatija svjetska sakrivačica stvari ispod stolica, čiji uspjeh u ovoj disciplini možete svakodnevno pratiti i u njenom talk show programu Oprah. Oprah je počela kao sasvim mala, kada je roditeljima sakrivala stvari ispod stolica, da bi svoje znanje najviše počela sticati u srednjoj školi sakrivajući ispod školskih klupa različite predmete koji bi iznenadili njene kolege, a na koncu je sakrivanje stvari počela da radi na nacionalnim televizijama širom svijeta koje su emitirale njen talk show.

Ove godine odlučila se na otvaranje škole, kako bi i drugoj djeci koja imaju talenta za sakrivanje stvari ispod stolica mogla dati kvalitetno znanje i uputiti ih kako da to znanje u životu iskoriste.

Škola će biti privatnog karaktera, odnosno finansirat će se isključivo od školarina i donacija bogatih roditelja, zvijezda i svih onih koji žele podržati ovaj zanat, ali će ipak stipendirati i siromašne studente koji pokažu izraziti talent.

Prijemni ispit podrazumijeva test iz opće kulture te test pred komisijom, koju čine Dr. Phil i Oprah, gdje su potencijalni studenti dužni u najkraćem roku sakriti iznenađenje ispod stolica komisije. Finalni test je nabrajanje u 15 sekundi što više stvari koje se mogu sakriti ispod stolice.

Najperspektivnijim studentima Oprah nudi posao u svojoj emisiji kao producentima sakrivanja.

Upisi su otvoreni već od septembra.