Neočekivani preokret u javnom nastupu slavne voditeljice Sanje Marinković, koji je ona podjelila sa svojim fanovima na socijalnim mrežama šokirao je čitavu regiju. Zvijezda, poznata po svojim jednostavnim stajlinzima i braon kosi, od nedavno i dalje nosi jednostavne stajlinge i braon kosu, ali sada ima šiške.

Sanja je poznata kao voditeljica televizijske kuće “Pink”, za koju vodi emisiju “Magazin in”. Voditeljica je jedna od rijetkih koji preko deceniju i po drže položaj na servisima emitovanja. Za ovo vrijeme izgradila je ugled jednostavne i klasične žene a ovaj zacementirala prepoznatljivim izgledom.

Okrenuvši novi list u svojoj stilističkoj rutini, Marinkovićeva je šokirala regiju. Komentari na njene novootkrivene šiške stižu kako iz javnog života tako i od “običnih” fanova koji svoje oduševljenje pokazuju na socijalnim mrežama.

Vijest o novom izgledu Pinkove zvijezde prenjeli su već svjetski mediji i Blic.rs, a Šatro info vam donosi i selekciju fan komentara sa instagrama:

“Ti si lepa i spolja i iznutra.. toplina i pogled ko u srne Tvoj je znak prepoznavanja… u svakom slucaju veoma posebna i jako prijatna… poz..” napisao je korisnik soleboj99 ispod instagram fotografije kojom je Marinkovićeva objelodanila novi stil.

Nalog olgica.gotthardt je komentarisala “Preslatka ,,prava devojcica ,toplog pogleda !??☘️❤️”
“???? ČOKERI U RAZNIM KOMBINACIJAMA.. ZAPRATITE NAS I ODABERITE VAMA OMILJEN KOMAD.. FOLLOW US ????” napisano je sa korisničkog naloga nakit_fiorellino u komentarima istog posta.