Djevojka A.B. iz Cazina prije nekoliko dana postala je regionalni fenomen zbog brzine kojom je uspjela da promijeni status veze na Facebook-u. Djevojka je oborila svjetski rekord u brzini tipkanja u stresnoj situaciji, a na svu sreću njena najbolja prijateljica je sve uspjela da snimi svojim AJFONOM i plasira u medije.

Naime, djevojke su sjedile u gradskom nargila baru slušajući najnovije DŽALA/BUBA hitove kada je u istu nargilhanu ušao i mladi momak, dijasporac iz Njemačke na ljetovanju u Cazinu. Djevojke su imale priliku da sa njim razgovaraju, a nakon što je on u jednom trenutku izvadio njemački pasoš iz torbe, mlada A.B. je uzela svoj AJFON i promijenila status veze na Facebooku rekordnom brzinom.

“Bićeš moj kunem ti se, ja sam u to sigurna! Čim sam vidjela njemački pasoš i ljiljane oko vrata uz bosansku dušu i europski novčanik shvatila sam da je on čovjek mog života.Pravo da vam kažem nisam mislila da ću upoznati svoju idealnu kartu van BiH, onaj svoju idealnu srodnu dušu, ali došao je i taj dan! Ako treba ja ću se boriti za njega i rukama i nogama. Majko spremaj svatove, sin ti se ženi” – rekla je za naš portal ushićena A.B.