Frizerka Edina Paž, vlasnica kozmetičkog salona “Edina” i frizerskog salona “Paž” na Mejtašu, primjetila je da njen sin, lokalni mesar, brat, otac, hodža, piljar i fratar imaju istu frizuru.

“Svi oni dođu i traže da ih ošišam ono standardno, a ja, pravo da vam kažem, i ne znam šta je to standardno, nego ih ja sve ošišam da budu isti kakvi su mi došli, samo malo kraće. Onda sam sjela sama sa sobom i odlučila da im uvedem novu frizuru, ali neću im ni reći da ih drugačije šišam, ne vole muškarci kad im najaviš neku promjenu. Ko primijeti – primijeti”- rekla je u izjavi za Šatro.

Edina se na ovaj hrabri potez odlučila nakon što je na televiziji vidjela prilog o specijalizovanim frizerskim salonima za muškarce. “Vidjela sam da ima tih mladih momaka koji biznis cijeli naprave od par muških frizura. I oni isto svakog šišaju, nego uvedu neke moderne fazone, điđa biđe, i kao sad su oni nešto. E bogami meni te politike neće provoditi. Ja svoje mušterije dobivam na kvalitetu i znanje, a ne na fazone” – dodala je.