Djevojku L.Č. iz Sarajeva njeni prijatelji i šeme sa Instagrama prijavili su kao nestalu jučer prije podne, nakon što L inače poznata po postavljanju minimalno šest fotografija dnevno na Instagram u nedjelju nije objavila niti jednu fotografiju.

Naime, kako Šatro info ekskluzivno saznaje, razlog ovakvom okrutnom ponašanju bila je svađa djevojke L sa njenim momkom koji joj je pokušao ukazati na to da objava manje slika dnevno ipak ima svojih prednosti.

Nakon što je primijećeno ovako čudno ponašanje, nestanak djevojke sa društvene mreže prijavljen je lokalnoj policijskoj upravi koja je odmah krenula u akciju iako nisu prošla zakonska 24 sata. Kako su nam rekli, dešavalo se i prije da djevojke nestanu, ali nikada da nakon nestanka ne objave fotografiju na društvenim mrežama.

“Zna se to, malo se pokače kući ili sa momkom pa bježe iz općine u općinu dok ne ogladne ili se ne udaju. Mislim nagledali smo se mi svega toga, ali Boga mi, da pobjegne i da ne objavi sliku na Instagramu o tome kako je pobjegla još nam se nije desilo. Morali smo odmah u akciju” – izjavio je za naš portal načelnik policije.

Djevojka je na svu sreću pronađena neozlijeđena, a detaljno psihološko promatranje dat će informaciju o tome zbog čega se ponašala ovako neuobičajno. Za sada se djevojka nalazi u svom domu okružena YouTube ličnostima te gleda reprize Zvezda Granda.