Mladić G.P. (25) iz Sarajeva, pronađen je danas kako visi naopačke ispred Katedrale okačen za stub dok njegova djevojka priprema grane za potpalu ispod njega. Ovaj prizor uznemirio je građane glavnog grada koji su u prvom trenutku pokušali pomoći mladiću, međutim djevojka A.S. bila je previše strašna i imala je izobličeno lice kom se ni najhrabriji nisu smjeli usprotiviti.

Naime, kako saznajemo djevojka se naljutila zbog toga što je njen momak disao preglasno tokom njenog PMSa, a nakon što ju je pitao šta je problem višim tonom nego što je smio, započeo je pakao.

“Eh ovako, vidite, ja nisam luđakinja neka tamo koja bi bezveze zapalila svog momka na glavnom trgu grada, ali s druge strane trebate znati da ja nemam živce od čelika. To što je on glup 24 sata svaku sedmicu svakog mjeseca svake godine i što ne konta šta je problem može nekad da bude naporno. Recimo ako vidiš da ja ulazim u PMS i da sam osjetljivija nego inače moraš li drkati igrice na kompjuteru pet sati dnevno? Moram li ti reći svaki put šta i zašto mi je zasmetalo? Da sam htjela da odgajam dijete otišla bih u banku sperme po jedno i fino ga sebi rodila pa odgajala. I ako te pet puta zamolim da ne bacaš čarape po stanu ono šesti put ću popizditi. Tako da, sad ću da ga zapalim i eto, pa nek konta što je glup dok ovako naopako visi. Sad mu je krv u glavi gdje i treba biti” – rekla je bijesna A.S. prisutnim građanima.