BEOGRAD – Danas su izabrani kandidati za novu regionalnu Farmu 2017. Među 30 kandidata našla su se i tri predstavnika Bosne i Hercegovine i to Fuad Backović Deen, pjevač, estradni radnik i modni dizajner iz Sarajeva, Dalal, pjevačica i profesionalna kolegica Fuada Backovića, te Jala Brat, turbo folk reper, kandidat za općinsko vijeće i brat iz Vogošće.

Iz produkcije Farme kažu ako su ovo najbolji predstavnici BiH za slijedeću godinu, jer već imaju mnogo iskustva u predstavljanju BiH na svoju ruku, a pored toga su i skandaloznog karaktere i mogu Farmi osigurati veliku gledanost. ”Scena koju su izazvala na planini, bitka i loš glas koji su povukli su upravno ono što trebamo. Farma svoje natjecatelje bira po 4S sistem, moraju biti senzacija, skandalozni, seksi i Srbima dragi. Oni sve to jesu i zato ćemo ih uvrstiti u Farmu od prvog dana.”

Poznato je da gledatelji Farme nemaju visok IQ ili nemaju drugog posla, kao i publika troje bh. predstavnika što će biti savršena saradnja i potencijalna viralna senzacija.