Novi studentski pohod: 10 dana u autobusu i jedno noćenje u Moskvi samo 350 KM!

Prvi, pravi i jedini Studentski pohodi idu dalje!

Nakon 7 godina i uspješnih pohoda u Beč, Prag, Istanbul, Berlin, Pariz, Barselonu, Rim, Amsterdam, Budimpeštu, Atinu, Zagreb, Beograd… kao što je već najavljieno, došla je na red velika MOSKVA! Veliki broj studenata i studentica iz cijele Bosne i Hercegovine imat će priliku da početkom maja, poznatog kao mjesec kad je u Moskvi pravo vruće, otputuje u glavni grad Rusije autobusima.

“Mi jedva čekamo da krenemo na ovaj veličanstveni pohod, našim studentima prvi put u historiji nudimo da u autobusima provedu 10 dana i pored toga da imaju jedno noćenje u velikoj Moskvi! Dugo smo razmišljali da li im je to jedno noćenje u toplom krevetu previše ali neka ide život, zaslužili su ako ništa da se taj dan istuširaju i odmore kao ljudi. Put do Moskve je dug ali imamo mi pripremljene svakako CDove za autobuse u formi Džale, Seke, Cece i Halida Bešlića da nam skrati taj put. Studenti će kao i obično imati najjeftiniju ponudu uz najviše pogodnosti. Vidite, kako da vam kažem, oni se sad već moraju navikavati da žive život koji će imati u budućnosti, život SDA glasača sa 10 dana u busu i jednim danom u hostelu na periferiji”- izjavio je za naš portal idejni vođa ovog pohoda Zaim DoživotniPredsjednik.

Kako Šatro.info ekskluzivno saznaje, studenti koji budu putovali u busu broj 8 pridružit će se i Ćana kao dio muzičkog repertoara.

“Da, da, Ćanu smo doveli, a pored nje bit će tu i mnogo drugih atrakcija što muzičkih što nekih drugih. Ljudi će da žive deset dana u autobusu i nema logike da nemaju baš nikakav entertejment”-rekla je za naš portal Rejhana Vodič iz organizacije.

Cijena ovog pohoda je 350 KM u koju je uključeno gratis saniranje u slučaju smrzavanja.