Kompanija Visoko Igračke jučer je službeno najavila prve gotove proizvode svog Spidget Finnera, igračke za koju garantiraju da će zaluditi svijet kao ni jedna do sada.

Spidget Finner napravljen je po uzoru na Fidget Spinner, popularnu igračkicu koja poboljšava koncentraciju i vještinu vrtenja stvari u rukama dok radite neki drugi posao.

Kako kažu proizvođači, ova igračka bit će od pomoći djeci s poteškoćama i invaliditetom, a moći će je koristiti i ‘normalna djeca i odrasli’.

Igračka će koštati od 5 do 10 maraka, a bit će dostupna u svim supermarketima koji drže do svoje klijentele, kao i ispred Vatre na Ferhadiji kod čovjeka koji nekad prodaje šalove, nekad naočale, a nekada nešto drugo što je popularno.

Igračku nipošto ne treba miješati sa Fidget Spinnerom, jer je u potpunosti drugačija stvar i služi drugačijoj svrsi.

‘’Nije isto, naprotiv, u potpunosti je različito. Spidget Finner i njegova genijalnost leži upravo u tome da se on okreće suprotno od Fidget Spinnera. Dok se Fidget Spinner okreće desno kad ga udarite s lijeve strane, naš se okreće lijevo kad ga udarite s desne strane. To je ta krucijalna različitost i upravo zbog toga postat ćemo hit u svijetu.’’ kažu proizvođači ove genijalne igračke za rekreaciju, ali i alata za smirivanje ‘pogane djece’.