Uzimajući u obzir sve pozitivne kritike koje smo dobili nakon objave razgovora sa Gradskom Curom o njenom iskustvu sa lifestyle magazinima, te nakon mnogobrojnih upita o njenom životu, samo za vas, Šatro info je odlučio da Gradskoj Curi omogući da sa svojom publikom komunicira jednom sedmično putem svoje kolumne koju je naša draga dopisnica originalno nazvala “Seks i Sarajevo”.

Ona će sa vama da dijeli svoje najmračnije tajne i da samo za vas opisuje svoj život u Sarajevu, svoje veze, propala prijateljstva, alkoholičarska prijateljstva, vječna prijateljstva, posao, fakultet i kako je to biti single gradska cura.

Prenosimo vam pozdrave Gradske cure i jedva čekamo da počne sa Vama dijeliti svoje mišljenje koje je hrabro, kul, mladalačko i totalno out of the box!

“Pozdrav Šatrovci,

totalno mi je ono totalno prekul što vam se svidjela moja priča o mijenjanju životnog stila zbog magazina i onako totalno se radujem što ću sa vama moći podijeliti svu svoju mudrost i životne lekcije.

Riječi poput lifestyle magazina, pilule za dan poslije, samostojećih čarapa, prijatelja, kafane i tekile mi neće biti strane. Moje je da živim i proživljavam, a vaše da sa nestrpljenjem svake sedmice čitate moja iskustva i radujete se životu sa mnom. Ono što je bitno da znate o meni za početak jeste da ja, Gradska Cura, ima 23 godine, guram faks, imam momka i ljubavnika, čitam „Botoks, dijeta i istinska sreća“, redovno se seksam i sa momkom i sa ljubavnikom, volim izlaziti s rajom, slušam Bubu, Lukasa i Džalu i pokušavam da nađem istinsku sreću pod ovim sarajevskim smogom. U horoskopu sam Vodolija, u krevetu Škorpija, a na poslu Djevica (ukoliko vam nije jasno značenje ovih mojih metafora, nije ni bitno, naučit ću vas u jednom od narednih tekstova).

Ovom kolumnom želim da osiguram svoje mjesto u historiji, baš kao što je to uradila moja spiritualna ikona Carrie Bradshaw! A sad furam, treća litra vode u City Pubu je dokrajčena, i ja odoh da živim život o kom bih vama ovdje već sutra mogla pisati.

Xoxo
Gradska Cura”