Milorad Dodik, aktuelni predsjednik Republike Srpske i budući Član Predsjedništva BiH je kidnapovan, prenosi agencija Mliječni put.

Naime, kak ova agencija navodi, ne zna se tačno vrijeme kada se desila ova situacija, ali se smatra da je bilo u proteklih mjesec dana. Budućeg Člana Predsjedništva BiH su kidnapovali članovi vanzemaljske civilizacije, te u BiH poslali nekog drugog Dodika kako bi unijeli nemir.

“Mi njega nismo mogli prepoznati. Prve simptome smo primijetili nekad prije mjesec dana. Tad je počeo pričati neke čudne stvari koje od njega nismo očekivali. Pričao je o ujedinjenoj Bosni i Hercegovini, pričao o saradnji sa svim narodima, ma uglavnom sve neke nebuloze. Vi ne možete vjerovati kako je to meni bilo gledati. Mi smo prvo probali s medicinom. Poslali smo ga kod psihijatra direktno, ali se situacija nije ni malo popravila i nismo znali šta da radimo. Onda smo ga vodili kod vladike i ostalih popova, da probamo na taj način. Sve smo pokušali, ali ništa nije urodilo plodom. On je jednostavno nastavio”, kazala je, vidno potresena, Željka Cvijanović.

Kako navode, nedugo nakon sastanka sa Čovićem i press konferencije nakon toga, primili su poruku na šifriranom jeziku.

“Mi smo na adresu stranke u Banjaluci primili tu nekakvu čudnu poruku. Dali smo je ovim hakerima iz Rusije da je dešifruju. Kad su nam raspakovali saznali smo da je naš Mile ustvari negdje u galaksiji i da su nam ga zamijenili s ovim nekim što priča gluposti o ujedinjenju i saradnji. Odmah smo kontaktirali MMF da zatražimo novi kredit kako bismo pokrenuli proces podizanja kredita za svemirski program Republike Srpske, a sve u cilju vraćanja i spašavanja našeg vođe”, zaključila je Cvijanović.