Dopisništvo Šatro.info iz Podgorice došlo je do informacija da portir na ulazu u Vladu Crne Gore katkad ne pušta crnogorskog premijera Markovića da uđe u premijersku kancelariju.

Naime, N.Ć. (58) iz Berana, trenutno zaposlen kao radnik u obezbjeđenju crnogorske Vlade, to nije radio namjerno.

“Ja svoj posao radim časno i pošteno, i onoliko koliko sam plaćen.Ja sam se prema njemu postavio kako se i prema svima postavim: ljubazno, učtivo, pristojno. Jedini je problem što sam tek kasnije saznao ko je, a isprva smo imali nekoliko kraćih argumentacija. Ništa ozbiljno, tek iz predrostrožosti. Kasnije, kad sam saznao da je riječ o premijeru, izvinio sam se”, rekao je N.Ć.

Kasnije je dodao i da je osnov nesporazuma to što je mislio da je Milo Đukanović još uvijek na funkciji. “Bio sam ubijeđen, k’o da mi je neko bitan to rekao, da je Milo još uvijek premijer. Ne znam ni što su ga dirali, dobar je bio. A ako ćemo bit realni, ne znam ni zna li pola građana ko je premijer, i vjerovatno i oni misle da je Đukanović na funkciji. Postalo nam je više svejedno, kad znamo sigurno i ko nam je premijer i ko nam je predsjednik i šta će radit. No, da se vratim na priču: sve to mi je bilo izrazito čudno, jer mi se poslije 15 godina rada umjesto Đukanovića pojavi neko drugi, i tvrdi da je premijer. Kako drugačije ja da reagujem, nego da ga pretresem”.