Milorad Dodik jučer je posjetio Las Vegas kako bi se sastao s najboljim trbuhozborcima na svijetu. Poziv Udruženja trbuhozboraca da se priključi njihovoj novoj turneji u 2017. godini Milorad Dodik je dočekao s oduševljenjem. ‘’Izuzetno mi je drago da su prepoznali moj talenat i da napokon mogu raditi ono što najviše volim, pričati zatvorenih usta.’’ kaže predsjednik za naš portal.

Iz Udruženja su nam rekli kako dugo nisu vidjeli takav talent, te im nije jasno kako ga ranije nisu primjetili: ‘’Nevjerovatno je koliko čovjek može dugo pričati, a da ne otvori usta. Čak i kad se zanese i malo ih otvori, to je neprimijetno. Malo je nerazumljivo trenutno, sa njegovim glasom, ne kad mu damo ulogu i lutku kroz koju će kanalirati svoj talent, bit će sjajan.’’

Inače, trbuhozborac je čovjek koji može govoriti zatvorenih usta i manipulirati svoj glas tako da se čini kao da on ne dolazi iz njegovih usta, a uz korištenje posebno napravljene lutke kojoj trbuhozborac upravlja ustima, nastaje nezaboravna zabava.