Građani širom RS-a slave vijest da je Ministarstvo prosvjete i kulture, na čijem je čelu ministar Dane Malešević, raspisalo konkurs za kupovinu dostojne limuzine za gospodina ministra. Pojedinci ipak kritikuju kabinet jer su zaboravili naručiti ugrađeni USB-port na tabli.

“Napokon!” objasnila je našim novinarima Milka M., profesorica iz Gradiške, i obrazložila “Čula sam ja već da gospodinu ministru nije u redu auto. Znate, on je ovde radio u Tehničkoj školi, dobar čovjek je to. Stvarno zaslužuje crnu ili metalik crnu limuzinu u vrijednost 115000KM sa porezom.”

Agencija za online anketiranje igra-partija.com je u svojim istraživanjima zaključila da čitavih 88% građana Republike Srpske pršti od sreće na pomisao da si još jedan ministar kupuje kola.

Podrška ministru stigla je i iz Banja Luke. “Ovi majmuni na vlasti napokon da urade nešto. Kultura i obrazovanje su osnova svakog društva, i onaj koji tim reonom ministruje mora da ima bar A6 Audija. Samo mi nije jasno zašto mu nisu uzeli i USB-port na tabli. Budale uzele CD-plejer, pa to je zastarilo prije deset godina.” rekao je Dajan L., dizajner.

Šatro info je pitao i građane Mrkonjić Grada, ali su tamo novinari nepoželjni “dok se i Tegeltiji ne uzme novi Audi.”