Organizacija “Gavrilo jebo te otac”, koja već 20 godina radi i djeluje u Sarajevu, ima za cilj promovisanja stranih razvijenih kultura, te osvještavanja domaćeg stanovništva smatra da je priključivanje velikim silama jedino racionalno rješenje loše situacije u zemlji. Ovoga puta izašli su s prijedlogom da se izvrši okupacija Bosne i Hercegovine, te mole vrhovne strukture države da otvore konkurs i informišu svjetske sile o njihovoj inicijativi.

“Mi smo poslali apel u kojem detaljno stoji plan koji bi voljeli da se realizuje. Cilj je da vrh naše zemlje pošalje molbu svim velikim silama da nas okupiraju, te da od kandidata zajedno izaberemo najbolju opciju za nas. Također, mi smo poslali svoju listu prijedloga za koga smatramo da bi najbolje vodio zemlju, te da nas konsultuju koliko je maksimalno moguće oko pažljivog izbora okupatora. Do sada smo imali sve dobre okupatore i želimo da se taj trend nastavi”, rekao je Rasim Apartheid, direktor organizacije “Gavrilo jebo te otac”.

Turska, Njemačka i Austrougarska monarhija moraju biti primjer okupatora kakvog želimo, te se ne smije odstupati od normativa koje je ova organizacija postavila.

“Prije svega, naš budući okupator treba da nivo autonomije naših građana svede na minimalan, jer čim se mi puno pitamo tad nastane sranje. Druga stvar je da okupator ne bi trebao biti neko koje naklonjen jednom od tri naroda u BiH. Dakle, tu se ne smiju naći Turska ponovo, Rusija i Italija odnosno Vatikan. Kandidati koje mi vidimo kao jake, razvijene i sposobne a opet nepristrasne su Kina, Japan, Norveška, Velika Britanija, Amerika i Australija. Po mom mišljenju, mislim da bi Norveška bila najbolja opcija, iako oni nemaju tendencija širenja teritorije niti otimanja nečeg što im ne pripada. Mi njih moramo uvjeriti da smo rođeni da budemo njihove sluge, te da imamo istu haplogrupu u genima kao i oni. Ukoliko ne pristanu, Japan bi bio drugi najbolji izbor, iako su malo podaleko, sigurni smo da su Japanci sposobni da pronađu neki modus kako bi to moglo efikasno funkcionisati na daljinu”, dodaje Apartheid.