Massive Ordnance Air Blast, poznatija kao Mother Of All Bombs, najveća je ne-nuklearna bomba u modernom naoružanju. U posjedu je vojske SAD-a i do sada je uspješno neutralizirala (čitaj ubila) velike količine neprijateljskog življa. Nedavno je jedna ovakva bačena na Afganistan i označila je početak bacanja bombi u aranžmanu novog američkog predsjednika Donalda Trumpa.

Trumpov razarački prvijenac nije zadovoljio samog predsjednika, te je već nakon prvog bacanja predsjednik odlučio pozabaviti se estetikom oružja i dati mu novi izgled.

‘’Ova bomba nema karakter. Oružje za ubijanje neprijatelja mora biti karakterno, mora imati dušu, mora slati poruku. Ja sam okupio najbolji tim stručnjaka, sastavljen od dizajnera, product dizajnera, umjetnika, stip crtača i skupa imaju zadatak da osmisle najbolji izgled za moju bombu. Pardon, američko oružje za neutralizaciju neprijatelja. Nije to moja bomba, malo sam se zeznuo, he-he.’’ kaže Trump.

Skica koju vam prenosimo je za sada najbolje rješenje i ono koje se najviše sviđa predsjedniku. ‘’Facom u neprijateljsko leglo. To je poruka koju ovo nosi. Moje lice eksplodira u lice prljave arapske djece, to je ono što želimo ovim reći. Moćan sam i tako me se mora shvatiti.’’ dodaje Donald Trump dok gladi lice svoje bombe.

Testna redizajnirana bomba bit će bačena na neku od bolnica u zemljama pogođenim ratom, a izabrat će je Donald Trump bacanjem pikado strelice na kartu svijeta.