Aktuelni američki predsjednik Donald Trump, odlučio se za novi potez u svojoj ratničkoj karijeri koji podrazumijeva mijenjanje frizure po uzoru ne neke velike svjetske vojskovođe. Trump se odlučio za stil Ragnara Lothbroka iz popularne serije Vikinzi, koji mu je inače omiljeni ratnik.

‘’Ragnar je od jednog siromaha postao najveći ikada. Tako sam i ja. Dobro, nisam baš tako, moj otac je imao mnogo toga, ali dobro, slično. Dobro, nije ni slično, al šta ima veze, hoću da izgledam ko Ragnar, a da se tako i ponašam.’’ kaže predsjednik Trump.

Inače, Trump se nada da će mu frizura pomoći u vođenju najveće svjetske sile u borbi protiv prljavih Turaka, Meksikanaca, Arapa, Europljana, i svih drugih prljavih nacija koje žele naškoditi integritetu američkoga građnina.

‘’Ovo daje dodatno samopouzdanje. Unosi strah u kosti mojih neprijatelja, koji je jako mnogo. Sva ta mala nevina djeca koja su moji neprijatelji i čije pokoljenje u glavnini ja financiram moraju vidjeti u meni lika vrijednog strahopoštovanja. VALHALAAAAAA!’’ završava Trump vrišteći za šatro.info.