Zastupnici  SNSD-a u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH,  prvoj  maji pogrebnog društva RS i jedinom nekromanseru u RS Dušanki Majkić narastao je treći Diabolusov rog nakon što  joj je sin objavio na twitteru da i nije neki ljubitelj ženskog spola. Naime, pomoćnik direktora Porezne uprave RS i prva trenerka RS-a Dejan Majkić se na svom twitter profilu žalio da su žene hladne i bezobrazne, te da bi bilo bolje da samo muška populacije organizuje ovaj svijet.

 

Dejan Majkić je vlasnik tri maltezera koje kako kaže u razgovoru sa novinarima Šatro info voli najviše na svijetu i ne bi ih dao nijednoj ženi u ruke. “To su Coco, Sven i Budalica. Mislim da žene nisu dobro društvo psima, a pogotovo muškarcima. Imao sam jednom djevojku, ali smo raskinuli jer sam ja imao bolji odnos s njenim prijateljima nego s njom. Kad sad malo bolje razmislim i ona je bila muškobanjasta, pa sam zato i mogao s njom biti neko vrijeme.  Žene treba u vojsku slati, a muškarci trebaju odgajati djecu.  On da usvaja, ona da brani.”, izjavio je za Šatro info, Dejan Majkić.

 

Dušanka Majkić se još uvijek nije oglasila povodom mišljenja njenog sina o ženama. Zastupnica se trenutno  nalazi na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske gdje medicinski stručnjaci rade na procjeni stanja i kvaliteta novoizraslog trećeg roga na čelu Dušanke Majkić.

Ljekari vjeruju da je riječ o alarmnoj reakciji organizma na težak stres nastao uslijed prebačaja njenog sina. Dušanka već posjeduje dva roga koja su joj počela rasti  kada je napunila osam godina.