Novi Facebook page koji je u kratko vrijeme skupio skoro 20 hiljada lajkova i bavi se preprodajom starih i prodajom novih stvari je stranica Dragana Čovića, predsjednika HDZ-a i člana Predsjedništva BiH. Dragan Čović je inače poznat kao iskusan diler hercegovačkim kompanijama, poput Žitoprometa, Sokola, Aluminija, Mostarskog aerodroma i sličnih velikih kompanija i kao takav je, kako i sam kaže za naš portal, dovoljno sposoban i iskusan da vodi ovaj page.

Inače, na stranici će se moći prodavati i radna mjesta, te dijelovi kompanija, kao i njihove ispostave, te prodavati menadžerske pozicije. Moguća je i zamjena za različite stvari, radno mjesto u Elekroprijenosu za Golfa 2, direktorska pozicija na aerodromu za ruku Čovićeve kćeri, ugovor na neodređeno u Elektroprivredi za savjete kako skrenuti tok rijeke i slično.

Dragan je izjavio kako želi pomoći u privatizaciji i kapitalizaciji društva, a ovaj page je dobra stvar jer dovodi ‘’artikle’’ direktno pred ljude. ‘’Svi su na fejsu, slične stranice imaju jako dobru prodaju. Pa pogledajte samo ove šminke, butike, novo za staro, njima posao ide jako dobro. Zašto ne bismo i mi pokušali isto sa firmama koje su u metaforičkom vlasništvu HDZ-a, odnosno, mome vlasništvu.’’

Prodaja će biti omogućena svima koji lajkaju page i učlane se u HDZ. Uz glas na izborima dobijete i karticu za popust do 20 posto na sve artikle.