New York – Prema informacijama kojim raspolaže Šatro Info, Donald Trump na danas održanom porodičnom sastanku odobrio je djeci da gradom šire vijesti da bivši američki predsjednik priprema kandidaturu za novi mandat.

Priča o tome najkasnije će stići do društvenih mreža i online portala, nakon što djeca Donalda Trumpa vijest prošire u noćnim klubovima, otmjenim kafićima i restoranima, klubovima za golf. U drugom planu promocije su sjedeljke u business lounge na aerodromima u Sjedinjemim Američkim Državama i Kanadi, a potom VIP saloni aerodroma u Beču, Parizu, Istambulu, Bagdadu, Nairobiju.

“Ukoliko sve prođe kako treba, do kraja sljedeće godine već će o tom podvigu biti pripremljen film, a krajem 2024. godine tekst bi mogao stići i u pozorišta” – tvrdi Jameson Whatevereachewitzsch, koordinator izbora escajga za predjelo u svečanom brunchu obitelji Trump.

Vijest o novom mandatu američkog predsjednika mogla bi biti saopštena zvanično najkasnije godinu dana pred početak predsjedničke utrke, nakon što budu ispunjeni svi preduslovi da američka javnost tu informaciju ne shvati kao puku šalu i čaršijsku spiku u redovima za ovjeru zdravstvenih knjižica i pred penziono-invalidskim osiguravajućim društvima.

“Ne bude li većih odstupanja od plana da se Amerika učini mlađom i snažnijom i ne krenu li Trumpove pristalice drugim, nazovi mlađim i snažnijim političarima, Sjedinjene Američke Države mogle bi ponovo imati predsjednika kakvog ne zaslužuju ni Kina ni Rusija” – naglasio je Whatevereachewitzsch za Šatro Info, odbacujući sumnje da bi New York mogao izabrati Donalda Trumpa samo da ga više ne gleda na ulicama.