Prepuni restoran “Lovac” na Mejtašu, ugodna muzika i ukusna hrana, su samo mali znak zahvale Boriše Falatara, koji je izveo sve svoje glasače, te im tako iskazao zahvalnost. Plemenita gesta na koju bi se trebao ugledati svaki političar.

“Zaista ne mogu opisati sreću i ponos koji sad osjećam. Imam priliku da sa svakim svojim glasačem popričam lično te da vidim zašto su mi dali svoje povjerenje. To su divni ljudi a ovaj restoran je samo mali dio onog što zaslužuju. Nije mi bitno što će ceh piti preko 500 maraka. Bitno je da je ovih nekoliko stolova za kojim oni sjede, sretno, nasmijano i veselo. Bitno mi je da im promijenim sliku o politici i o političarima, te ulijem nadu u bolje sutra. Ako svake godine budem dobijao glasova kao na ovim izborima, budite sigurni da ću 2584. godine sjediti u Predsjedništvu Bosne i Hercegovine i zastupati sve građane podjednako”, rekao je Boriša Falatar.

Emina, Sanja i Rebeka zbog poslovnih obaveza nisu bile u prilici da prisustvuju, ali su poslale svoju podršku putem fotografije na Viberu.

“Njih tri su zaista vrijedne djevojke koje zbog službenog puta nisu mogle prisustvovati. One vode zajedno modnu agenciju jako uspješno, te su morale u Milano na reviju. Ali one su tu u našim srcima i mislima i mi im šaljemo puno ljubavi s ove večere. Znam ja da bi one bile tu da su mogle, podržavale su me od početka. Ovaj put nisam pozvao kolege iz stranke jer bi nam onda trebao još jedan restoran da svi stanemo. To ćemo za nekih 500 godina kada postanem predsjednik, pa ću fino napraviti gozbu na ulicama širom zemlje”, dodao je Falatar.

Svi su sretni i zadovoljni proveli noć, veselili se, pjevali, pili a na kraju su nazvali Holland Taxi, te naručili tri vozila kako bi svi otišli kući