Direktor Hayat Produkcije Ahmed Švrakić, u sklopu svog predizbornog obraćanja, ponudio je program kako da svojim djelovanjem doprinese razvoju naše ekonomije, kroz esnaf koji obavlja već nekoliko decenija.

“Znate ko sam i šta sam, znate moj dosadašnji rad i uspjehe koje sam ostvario do sada. Ovom prilikom pozivam sve pjevače, koji žele da na obostrano zadovoljstvo pomognu kako svojoj karijeri tako domaćoj muzičkoj industriji, glasaju za mene jer imam plan. Plan koji će ekonomski ojačati kako pojedince tako našu cjelokupnu privredu. Ja sam angažovao svoje najbolje kompozitore koji su napisali 100.000 pjesama za koje garantujem da će biti hitovi”, rekao je Švrakić.

Potrebno je samo dostaviti potvrdu o tome da ste glasali za ovog kandidata, i jedan od ovih hitova može biti vaš.

“Dakle svi oni koji žele novi hit, moraju uslikati svoj listić kako bi imali dokaz da su me podržali. Nakon toga mogu da biraju kakvu pjesmu hoće. Naravno da će oni prvi imati veliku prednost, ali nemojte da se ograničavate stilski. Moj tim je pripremio zaista ogroman spektar različitih pjesama, od folka do popa, od balada do bržih i ljetnih hitova. Ako osvojim 100.000 glasova, sve pjesme će biti snimljene na jednoj specijalnoj kompilaciji na 783 CD-a, koje će izdati Hayat produkcija te distribuirati u sve naše prodajne centre. Također, prvih godinu dana dobit ćete ekstra emitovanja zbog boljih autorskih prava”, dodao je Švrakić.

Dakle pjevači, kamere u ruke i spremite se za izbore, jer možda upravo tu pronađete hit koji vam fali sve ove godine.