Zagreb- Nakon ratificiranja Istanbulske konvencije, Hrvatska je automatski izgubila članstvo u Evropskoj Uniji i pridružila se kao prva zemlja članica Pakla, jer su ratificiranjem Istanbulske, kako su ekstremni desničari uporno i upozoravali, zapali u toliki blud i razvrat da ih ni sam Bog nije mogao spasiti.

Dakle, Hrvatska je završila u jednom od dijelova Pakla gdje idu svi subjekti koji su na ovaj ili onaj način pristali na rodnu ideologiju i ideju da žena može sama da odlučuje o svom tijelu.

Hrvatsko kolektivno tijelo nije se moglo javiti iz Pakla jer su im zabranili, kao razlog navodeći da moraju da nauče da budu dobri i poslušni i da zbog toga trenutno imaju zabranu na odlučivanje na bilo koje od svojih tijela, pa tako i na kolektivno.

Hrvati i Hrvatice koji su pak slavili ratificiranje Istanbulske bit će stavljeni na poseban popis čime će im se garantirati bolji status i veće privilegije pri kretanju kroz Pakao. Svi će dobiti džipove i kožne jakne, a ostajanje u Paklu sponzorira im upravo onaj zbog kojeg je i moguće sastaviti listu kojom se vidi svačiji stav prema Istanbulskoj: Mark Zuckerberg.