Zorica Marković, nekada popularna pjevačica narodne muzike, a sada popularna učesnica najrazličitijih reality show programa objavila je na svojim društvenim mrežama da planira, nakon što izađe iz Zadruge, da otvori svoju lajfkočing agenciju. O svojim planovima, strategiji i velikim psihološkim lekcijama koje planira da nauči svoje pacijenta razgovarala je sa novinarkom našeg portala.

“Vidi ovo, ja više ne mogu da trpim ove različite bioenergičare, pozitivne energičare i te gluposti koje se narodu prodaju. Dovoljno sam različitih osoba upoznala dok sam se takmičila u ovim reality programima da sam sakupila svo moguće znanje koje treba imati kada hoćeš nekom da pomogneš i da ga dovedeš u red. Ja planiram da mi pacijenti za početak budu ove mlade cure koje puštaju da ih zajebavaju tamo neke kalašture i bezvezni likovi koji ti ni pod prozor ne mogu pljunuti. Kad razvijem taj dio biznisa planiram se širiti na savjetovanje i velikih biznismena i drugih ljudi kojima treba pomoć. Dat će Bog da se to sve fino posloži i da ja mogu fino sve svoje savjete da dam onome ko hoće da sluša. Ovi koji neće, ma ja ću to odmah dovesti u red ili odjebat. Može ili jedno ili drugo. Pa nemate vi pojma kojih sam se ja sved priča naslušala i karikatura nagledala, ono red je vala da se Srbija, a i region dovedu u red” – izjavila je za naš portal Zorica Marković.

Kako neslužbeno saznajemo, Zorica je također dobila i nekoliko ponuda od političkog vrha Srbije za lajfkočing ali sa lekcijama još uvijek nije počela. Kako saznajemo čeka se registracija firme po hitnom postupku naziva “Zorica lajfkoč”.