Predsjednik Hrvatske,zoran Milanović boravio je u službenoj posjeti našoj zemlji. Cijelu posjetu je obilježio odlazak gospodina Milanović na imanje gospodina Dodika u selo kod Laktaša. U domaćim medijima se nagađa šta bi mogao biti motiv ove posjete obzirom da je posjeta bila privatne prirode i bez prisustva medija. Gospodin Dodik ipak je odlučio podijeliti sa javnosti šta je radio sa gospodinom Milanovićem na svom imanju.

“Svi znate da su moji botovi neki dan objavili poziv za skupljanje šljiva kod mene u Laktašima. momci i djevojke su odradili dobar posao, ali ipak je ostalo još šljiva koje nisu pokupljene. Zbog toga sam pozvao mog prijatelja Milanović i znao sam da mi može pomoći. Rekao sam mu kad je već BiH da svrati malo do mene na druženje i skupljanje šljiva. Pokupili smo dosta i obećao sam mu poslati par litara rakije kad je napravim. Sretan sam jer imam takve prijatelja koji su mi uvijek spremni pomoći”, rekao je Milorad Dodik, član Predsjedništva BiH.

Nakon ove izjave gospodina Dodika i Zoran Milanović odlučio je svoje utiske podijeliti sa medijima.

“Malo me iznenadio poziv gospodina Dodika obzirom da se nismo dugo vidjeli. Međutim, bilo mi je drago kada me pozvao na svoje imanje kod Laktaša. Bio sam ja tamo već par puta, ali sada smo se kroz skupljanje šljiva dodatno zbližili i podigli naše prijateljstvo na jedan viši novi. Pozvao me i da noćim kod njega, ali nažalost nisam imao vremena za to. Nadam se da će gospodin Dodik uzvratiti posjetu i doći kod mene u Zagreb”, rekao je Zoran Milanović, predsjednik Hrvatske.