Veliku sramotu na sebe je navukao predsjednik Hrvatske Zoran Milanović koji je na ceremoniji odlikovanja kardinala Vinka Puljića naočigled svih zakopčavao šlic. Nakon brojnih kritika i šala na njegov račun, Zoran Milanović dao je ekskluzivnu izjavu za naš portal povodom ovog nemilog događaja.

“Već dugo imam problema sa zakopčavanjem šlica na hlačama. Zao mi je što je sve tako ispalo, ali kada sam vidio da mi je šlic otkopčan morao sam nekako reagovati. Možda jeste bila malo burna reakcija, ali vjerujete nije mi bilo u interesu da mi se vide gače koje su taj dan bile roze. Izvinjavam se svima koje sam povrijedio, ali vjerujte mi prizor koji bi vidjeli da ga nisam zakopčao ostavio daleko dugotrajnije posljedice na sve vas”, rekao je Zoran Milanović, predsjednik Hrvatske.

Nakon ovog skandala gospodin Milanović je odlučio da od sada u javnosti nosi hlače bez šlica i time izbjegne neugodnosti. Udruženje krojača grada Zagreba odmah se uhvatilo posla.

“Okupili smo veliki tim ljudi koji će raditi na prototipu hlača bez šlica koje ću od sada nositi u javnosti. Prvi prijedlozi su već tu, a meni se čini da su baš dobri. Jedini problem bi moglo biti vršenje male nužde koje je nedostatkom šlica otežano, ali naviknuti ću se. Na ovoj ideji radi vrhunski tim stručnjaka i imam potpuno povjerenje u njih. Nadam se da od sada više neće dolaziti do ovih nemilih scena i još jednom se izvinjavam svima”, dodao je Milanović.