Prostranstva takozvanih M-Ž odnosa su duboka, široka, neistražena, ponekad zabavna ali često i nepredvidiva minska polja u kom vas samo jedan pogrešan korak može odvesti u nepovrat, a hiljade sitnih, pravih koraka u zdrav i sretan odnos.

Ekipa našeg portala je napravila masovno istraživanje kako vi ne biste morali griješiti i na svojoj koži osjećati sve posljedice pogrešnih poteza! Samo pratite naša uputstva i zagarantovan vam je ljubavnički uspjeh! Nemojte ih poštovati i slijedi vam sedam gladnih i suhih soloUkrevetu godina.

SAVJETI ZA ŽENE

Šta je potrebno da nadasve komplikovani i zahtjevni muški rod odvedete u krevet?

  1. Nemojte odmah tražiti da vam on da! Muškarci su emotivna i osjetljiva bića koja se ne prepuštaju nagonima tako lako i neophodno je da se osjećaju sigurnim i voljenim kako bi esenciju svoje čistoće podarili ženi. Budite pažljive, strpljive i pune podrške!
  2. Budite atributima obdareno žensko. Ako vam ih Bog nije dao, vi ih nadogradite. Neće muško svašta da pusti u svoj krevet.
  3. Budite romantične – Upalite svijeće, pospite krevet laticama ruža, upalite nekog romantičnog Sinana u pozadini. Bitno je da se on osjeća sigurno i voljeno među vašim nogama!
  4. Zaštitu osiguravate vi! Znamo da vam zaštita kvari osjećaj i da je jedina njena funkcija da mislite kako perete noge u čarapama, ali kada ga tek odvedete u krevet, morate pregurati tih prvih nekoliko puta s čarapama
  5. Uvijek budite našminkani kao da je subota navečer, a vi na splavu čekate da izađe Lukas i zapjeva “Oooooo jesi li to ti”. Muško očekuje da budete što sličnije glumicama u spotovima Džale Brata.
  6. Uvijek budite izdepilirani od nosa ka niže i spremne za seks. Ovo pravilo se podrazumijeva i generalno muškarci i dalje ne razumiju šta je problem sa čupanjem dlaka iz korijena na živo svakih 7 dana. To čak nije ni skupo, maksimalno 150 KM. Opravdanje “tek sam izašla iz kome” ne pije vodu!
  7. Tip-top forma je MUST – Drage dame, ne možete očekivati da on ima ćunu i još da radi sve. Njegovo je da legne, vaše da radite kada ste ga već uspjele zavesti slatkim riječima i obećanjima.

Nakon seksa mu se obavezno vi prvi javite! Kao što smo već rekli, muškarci su osjetljiva bića i treba da se osjećaju sigurno i zaštićeno, nakon seksa mu pošaljite poruku, zahvalite se i pohvalite ga. Na taj način se neće osjećati kao komad mesa.

SAVJETI ZA MUŠKARCE

Šta je potrebno da jednostavni ženski rod odvedete u krevet?

  1. Treba da postojite i da imate ćunu.

Nakon seksa žene nemojte zvati. Učinite i njoj i sebi uslugu, da ne mora ona vas otkantati i ispadati svinja.