Munira Tersavica je danas odlučila da na društvenim mrežama podijeli jednu zanimljivu vijest, koju su odmah prenijeli svi mediji. Njen suprug je nakon svega 25 godina braka, odlučio da promijeni sam sijalicu, što je ona odlučila bogato da nagradi. Kontaktirali smo Muniru da saznamo više detalja.

“Taj od kako smo se uzeli nije sam podigao kašike. Samo baca za sobom, odgađa i ovo malo jada što ga zamolim da uradi do zadnjeg pa na kraju i ne uradi, ja oko kuće radim sve sama. Imamo dvoje djece on ne zna ni koliko im je godina ni kako se zovu, samo fura svoj film i ne interesuje ga ništa drugo. Međutim jučer kada sam došla sa posla, blago rečeno me dočekao šok sa vrata. Kada sam ušla u hodnik, vidjela sam supruga kako stoji na stolici i mijenja sijalicu. Rekao mi je da je konačno došlo vrijeme da postane pravi muškarac i da nema više zezancije”, navodi presretna Munira.

Odmah je odlučila počastiti svog supruga jednim zimovanjem sa prijateljima, kako bi mu dokazala koliko ovo zapravo njoj znači.

“Uplatila sam mu četiri dana na planini da ide s kim god hoće od društva. Nadam se da su ovo sada samo mali koraci za početak jedne nove ere mog supruga i da će ovako nastavit i i dalje. Eto mu zimovanje nek ide gdje hoće samo neka mi pomaže oko kuće. Ja ću taman u rahatluku malo da odmorim sama po kući i da konačno preuzmem daljinski, jer od njegovih utakmica ne možeš ništa pogledati”, dodala je Munira.

Iako joj je bilo malo čudno da će na zimovanje ići sa dotičnom osobom koja se zove Vanja, Munira smatra da je to neki drug njenog supruga kojeg ranije nije spominjao.