Gospodar estradnog i medijskog neba u Srbiji, Željko Mitrović, odlučio je da preimenuje svoj kanal Pink Music u Željko Mitrović Music, a razlog je više nego očigledan.

“Gledateljstvo ovog kanala već se uvjerilo da u sklopu programa puštam spotove isključivo bendova u kojim sviram, i da zbog toga nema razloga da se zove drugačije. Svi oni koji vole moju muziku moći će sada gledati kanal sa pravim imenom, gdje će se 24/7 vrtiti svi spotovi koje sam snimio sa 76 bendova u kojima trenutno sviram. Žanrovski to je jako šaroliko, ali je bitno da je zvijezda kanala ista”, rekao je Mitrović.

Inače ovaj popularni lik je odlučio krizu srednjih godina obilježiti na klasični način, formirajući bendove za sve žanrove koje voli.

“Smatram da muzičari danas prave veliku grešku po pitanju svoje karijere, a to je put koji odabiru. Oni samo sviraju i kontaju da je to dovoljno da naprave slavu. Potrebno je prije svega napraviti kompletnu infrastrukturu, novac i mašineriju da svirate ono što volite, e kada to ostvarite onda lagano u četrdesetim i pedesetim godinama krenite da pravite bendove kakve vam je volja i imate sve u startu”, dodao je Mitrović.

Željko Mitrović Music poziva sve neafirmisane muzičare da pristupe jednom od njegovih mnogobrojnih bendova, ne bi li konačno osjetili slast slave i reflektore pozornice.