Kompanija Konzum u Bosni i Hercegovini uvodi nesvakidašnje artikle zbog ogromne potražnje. Kako kažu, hemija za teretanu ide bolje nego pola proizvoda.

“Napravili smo istraživanje i shvatili da su to artikli koji spadaju u najtraženiju kategoriju, te shodno tome, odlučili se da građanima BiH izađemo u susret. Od sada će sve preparate za teretanu moći pronaći na našim policama po jako prihvatljivim cijenama”, rekao je Marko Žuljan, direktor sektora za procjenu roba kompanije Konzum.

Preparati će biti i na akcijama, te ići u skladu s namirnicama koje treba konzumirati.

“Akcije će biti svakodnevne, tako da će kupci uz kupljen hljeb dobiti popust na mega masu, Whey protein će imati popust od čak 30% posto na kupovinu pilećih proizvoda, dok će kreatin ići gratis uz flašu Jane od jednog litra”, dodao je Žuljan.

Udruženje bildera Bosne i Hercegovine “Masa je mama” podržalo je akciju i izrazilo zadovoljstvo.

“Dede mi ovo je baš prava stvar, konačno da ne moramo na više adresa ići, jer nema se kad, povazdan treniramo. Ovako brate fino kreneš po hljeb i kupiš hapice koje ti trebaju. Svaka čast za ovo, treba više vakih stvari”, kratko je izjavio za naš portal Dado Vratilo, predsjednik udruženja.