Danas je obustavljeno kretanje planete Zemlje oko Sunca zbog drame koja se odvija na relaciji Jelena Karleuša, Ognjen Vranješ, Duško Tošić i kompletna planeta Zemlja.

Naime, kao što je svaki medij od žutih do ne tako žutih objavio, jeste da postoji javni rat na društvenim mrežama između Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa o tome da li su se oni i koliko puta seksali dok su oboje u sretnim brakovima.

Ovakav razvoj situacije doveo je do toga se Zemlja ne okreće više oko Sunca i svoju rotaciju neće nastaviti sve dok se afera “Ćuna, vagina, mladež, turbo folk i tetovaže” ne završi.

“Na planeti Zemlji je trenutno vanredno stanje, ukoliko Jelena i Ognjen ne pronađu zajedničko rješenje ovog problema, ovu situaciju možemo proglasiti okidačem za sudnji dan i to nam je što nam je. Vjerujte, mi smo se svi danas okupili da razgovaramo o tome da li je ono Vranješ na onoj slici i da li mu je bilo hladno kada se slikao, te da li je Jelenina vagina objavljena i ima li tu mladeža ili nema. Vjerujte evo vijećamo osmi sat, jedva sam izašao da s vama razgovaram, a ručao sam jučer. Ne mogu od sekiracije ni da spavam niti da jedem više koliko sam se nasekirao. Čekam evo da vidim šta će naredno da objave na svojim društvenim mrežama, a ako oni to ne urade uskoro velika je šansa da se naša planeta više neće moći oporaviti od ove količine šoka. Pa škole su zatvorene, vrtići ne rade, kompletan sistem je kolapsu zbog ove frapantne priče, ja apelujem na njih svojim imenom i svojom funkcijom da se uozbilje i da se dogovore kako bismo svi mogli nastaviti u miru da živimo” – izjavio je za naš portal Donald Trump predsjednik SAD-a.

Svoju zabrinutost novonastalom situacijom iskazao je i ruski predsjednik Vladimir Putin, te Kim Jong-un koji naglašava da ovakvom ponašanju u njegovoj zemlji zaista nema mjesta.