Iako je uvijek isticala da nema problem sa malim grudima internacionalna blogerka sa sjedištem u Beogradu, a i po cijelom svijetu, prošlog mjeseca učinila je ono što nikad nismo mislili da hoće! Naime, blogerka Zorannah je prošlog mjeseca ugradila silikone i doživjela, kao i obično, pompeznu eksponiranost u medijima diljem Balkana.

Ovakav šokantni potez javne ličnosti u Srbiji je odjeknuo poput bombe, a o njemu je raspravljala čak i Skupština Republike Srbije koja je proglasila ponedjeljak nakon što je Zorannah ugradila silikone praznikom i neradnim danom kako bi građani cijele Srbije mogli da prate šta se to dešava sa Zoraninim zdravstvenim stanjem, kako joj stoje drenovi, te da li će, pored silikona raditi još neke estetske korekcije na svom tijelu, što je, kako navode, od vitalnog nacionalnog interesa za kompletnu državu.

“Moje grudi su i dalje relativno male. Stavila sam najmanje moguće za moje telo, a razlog je bio jednostavan. Ja ne nosim brushalter nikada i gravitacija je odradila svoje. Da bih nastavila da ga ne nosim morala sam da uradim ovo. Ne vidim zaista šta je toliku pažnju izazvalo, kao da niko nikad nije ugradio silikone u Srbiji, ali dobro, bitno je da se ja hejtujem javno. Uglavnom, ako vas još nešto zanima možete da pratite moje društvene mreže, ja zaista više neću da odgovaram na tu temu. Srbija k’o Srbija uvijek pravi dramu tamo gdje je nema”, objasnila je blogerka u kratkom razgovoru za naš portal.

Građani vidno zainteresovani za život ove blogerke neradni dan su većinski proveli refrešajući društvene mreže u iščekivanju novih informacija.