Na sjednici velikih i malih svjetskih sila održanoj danas u virtualnom svijetu, odlučeno je da će se izvršiti hitno skidanje crne magije i svih eventualnih nagaza i sihira na koje je ova godina mogla da naleti u svom postojanju kako bi se populaciji svijeta postojanje na istoj olakšalo.

“Mi više ne znamo šta da radimo i zajednički smo došli do zaključka da je neophodno da se svim silama borimo protiv ove godine i svih nagaza, sihira, namiještanja na koju je ova godina naišla. Iz ovog razloga smo za početak naredne sedmice organizovali kolektivno skidanje loše energije s ove godine ne bismo li, do kraja iste, bili malo mirniji i kako bismo se bar, koliko, toliko, vratili u normalu svi kolektivno. Mislim jedno su ratovi i ta slična sranja koja mi sebi na leđa natovarimo, ali ova godina je sama po sebi baš prekucala sve što se prekucati moglo i iskreno da vam kažemo, ne možemo da isključimo mogućnost da je apokalipsa i kraj svijeta kakvog smo znali zapravo počela. Kako bismo sve to zaustavili i svoje živote uništavali samo na način na koji to nama odgovara, odlučili smo se za poduzimanje ovakvog poteza. Sve svjetske religijske grupe koje su bitne i koje imaju brojčanost su pristale na ovu vrstu skidanja negativne energije, te su na raspolaganje stavile sve svoje resurse koje možemo iskoristiti kako bismo ovo govno od godine priveli kraju” – izjavio je za naš portal Mark Fear, predstavnik ove organizacije.

Fear je na kraju ovog razgovora dodao da je ovo posljednja solucija nakon koje nije siguran koje su to druge opcije koje nam stoje na raspolaganju i da li uopće postoje bilo kakve za preživljavanje ove godine.