Najpopularniji reality show u regiji Zadruga, odlučio je pozvati Elmedina Konakovića i Avdu Avdića da im se priključe od naredne sezone, s ciljem podizanja popularnosti i kreiranja dramatične atmosfere.

“Njih dvojica su definitivno dvije osobe iz javnog života koje su trenutno u najvećem sukobu, i smatramo da bi mogli napraviti itekakav spektakl. Obzirom da se ne žele sresti uopšte koliko se ne mogu gledati, to bi bilo pitanje momenta kada bi imali ozbiljnu predstavu za javnost koja bi nam podigla gledanost na takav nivo, kakav do sada nije viđen na našim prostorima. Mi smo spremni platiti koliko god kažu samo da ih imamo ovdje naredne sezone”, poručili su iz produkcije ove popularne emisije.

Još uvijek nemamo odgovor niti jedne od strana da li će pristati, iako Avdo je već ranije pozivao Konakovića na susret a ovaj je odbio.

“Tu bi definitivno pojačali osiguranje jer se radi o političaru i novinaru sa druge strane, koji vjerovatno iza sebe vuku ogromna leđa i moglo bi se pretvoriti u opšti konflikt. Definitivno veći sukob nikada nismo imali i evo mi smo kao produkcija spremni napraviti sve preduslove za narednu sezonu ukoliko pristanu. Čak smo spremni izbaciti i sve ostale takmičare i da samo ostavimo njih dvojicu u kući”, dodaju iz Zadruge.

Prvaci medijskog neba naše domovine bi ovim potezom lako preuzeli i interesovanje kompletne regionalne javnosti, što bi ponovo pokazalo da u ovakvim takmičenjima naša država ima apsolutne šampione kada je u pitanju ostvarivanje slave.