Izbori u Srbiji su završeni a Aleksandar Vučić je ponovo odnio pobjedu, iako prema izbornim rezultatuma sve sluti na nepravilnost jer je od ukupnog broja građana, Vučić dobio podršku od njih čak 110%, mada nije do kraja zadovoljan količinom podrške.

Samo deset posto više od ukupnog broja naše populacije meni nije zadovoljavajuće, ja se izvinjavam ako ovo nekome prepotentno zvuči, ali ja sam svjestan svojih kvaliteta. Znam šta sam sve uradio za ovu državu i za svoj narod, i da se ovakav među nama nije rodio još od cara Dušana, ali mislim da je to moglo malo bolje. Očekivao sam barem 40% veću podršku od ukupnog broja našeg stanovništva, ali tako je kako je”, ističe nezadovoljni Vučić.

Dalje dodaje da očigledno ima previše izdajnika u redovima njegovog naroda, i da je potrebno uložiti dodatne napore kako bi se taj broj smanjio.

“Ja sam taj koji stavlja glavu u torbu svaki dan i prkosim se i istoku i zapadu. Ja sam taj koji se bori sa vjetrenjačama a ni pjesmu mi nisu bili u stanju napraviti, a da ne govorim neki junački ep. Ti, domaći izdajnici koji aktivno rade na degradiranju mog lika i djela, ali stat ćemo mi njima u kraj. Podići ću ja ovu podršku na 150%, što će u konačnici zadovoljiti moj ego, barem malo”, dodao je Vučić.

Aktualni, a po svemu sudeći i doživotni vladar Srbije se zahvalio svojoj marioneti Miloradu Dodiku na nesebičnoj podršci i naglasio da je ovo savezništvo jače iz dana u dan.