Vladajuća koalicija u našoj zemlji nikako ne može postići dogovor oko izbornog zakona. Izborni zakon u našoj zemlji oduvijek je bio teška tema pa zbog toga ovakav razvoj događaja ne čudi skoro pa nikoga. Na zadnjem sastanku vladajuća koalicija odlučila je kontaktirati Chat GPT da im napiše odgovarajući izborni zakon.

“Mi se stvarno ne možemo nikako dogovoriti oko ovog izbornog zakona. Koliko god se dogovarali ishod je isti. Svako vuče na svoju stranu i na kraju opet nemamo ništa. Razmišljali smo kako da riješimo ovaj problem i došli do jednog zanimljivog rješenja. Kontaktirali smo Chat GPT i od njega tražili da nam napiše novi izborni zakon. Jedino na taj način mislimo da bi mogli riješiti pitanje izbornog zakona. Dogovorili smo se da ćemo prihvatiti ono šta nam Chat GPT napiše i to će biti konačni izborni zakon naše zemlje”, rekao je Nermin Nikšić, predsjednik SDP-a.

Koalicioni partneri odlučili su da će i na sljedećem sastanku kontaktirati Chat GPT kako bi im dao konačno rješenje pitanja izbornog zakona u BiH.

“Meni je bitno samo da sam u Predsjedništvu BiH i ostalo mi je sve svejedno. Moj životni cilj je da Komšića skinemo sa pozicije člana Predsjedništva BiH jer je stvarno nelegitiman. Mislim da bi nam CHAT GPT mogao dati dobro rješenje sa kojima ćemo svi biti zadovoljni. Mi se ovako možemo dogovarati i dogovarati, ali nećemo ništa postići. Sljedeći put kada se sastanemo konačno ćemo staviti tačku na ovu cijelu priču i nadam se da ću nakon sljedećih izbora je sjediti u toploj fotelji Predsjedništva BiH”, rekao je Dragan Čović, predsjednik HDZ-a.