Veljko Ražnatović rođen 1996. godine, širim narodnim masama poznatiji kao sin Arkanov i sin Cecin, neko vrijeme je jedan od najboljih i najaktivnijih studenata u Banja Luci na odsjeku Ekonomije i menadžmenta gdje sve ispite daje u roku i tek ponekad izađe navečer sa prijateljima i prijateljicama u obližnje kafane u kojima pjevaju velike estradne umjetnice.

Veljko cijeli život živi u sjeni svojih poznatih roditelja i cijela nacija (a i okolne) su jako dugo brinule o tome da li će Veljko krenuti stopama njegovog oca i postati srpski kriminalac, državni agent i državni ubojica, vođa paravojne postrojbe “Srpska dobrovoljačka garda”, ratni zločinac ili političar. No Veljko je odlučio da se bori protiv svih loših predskazanja i sada je jedan od najboljih studenata, preselio se u manji grad od Beograda, te je, kako sam kaže, sretan što je mogao da dođe u Srbiju koja je više Srbija od prave Srbije.

“Ovo je moja ruka pomirenja, prvi sam ju pružio i očekujem od vas da uradite isto. U Beogradu sa studirao Psihologiju i ovo što sam naučio iz jednog položenog ispita jeste da ljutnja nikad nikome nije ništa dobro donela pa se tako ni vi ne trebate ljutiti što je Srbija veća i bolja nego ikad” rekao je Veljko za naš portal.

Vijest koja je uzburkala sve medije, a koju je objavio i sam Klix jeste da je Veljko učestvovao u fizičkom obračunu u Laktašima, te da je tokom istog ispalio nekoliko hitaca iz vatrenog oružja koji na svu sreću nisu nikoga povrijedili niti usmrtili.

Majka Ceca je za medije izjavila: “Moj sin svaki dan ima direktan let za Beograd ako mu nešto treba. Evo, danas je došao jer slavi mesečnicu sa devojkom i već sutra ide nazad. I ja ću da idem tamo jer, kao i on, volim Banjaluku i sigurna sam da ni taj grad a ni moj sin nemaju veze sa tom pucnjavom.”

Ona je istakla da Veljko u Banjaluci živi sa dobrim drugom i da su svi njegovi drugari fini i dobri momci.

Veljko ovaj medijski linč komentariše kao atak na svoju privatnost i dodaje: “Ja kao najbolji student privatnog fakulteta koji totalno pošteno zarađuje svoje ocene i koji ne bih mrava zgazio da sam pucao neki dan? Ma nema teorije, pa zna se kako Ražnatovići to rešavaju, neću sam probleme hendlati. Ako treba Dodik će stati u moju odbranu! Pa zar smo se mi devedesetih za ovo borili?”

Zaista, ovakvim stavom, ponašanjem, selfijima, u roku završenim studijima i samostalnim životom Veljko prkosi onoj narodnoj kakav otac – takav sin.